Jogurts VIVO

Ražotājs: VIVO
Modelis: -
Pieejamība: Iepriekš pasūtīšana

3.7
  • 3.70€




Pagatavošana


Pagatavot Acidolakt jogurtu ir ļoti viegli. Vajadzēs piens, VIVO ieraugs, parastais katls un liels dvielis. Kaut rūgšana ilgst 8 stundas, pagatavošanai būs nepieciešams tikai 10-15 minūtes.

Siltajā pienā (40 °С – nedaudz siltāks par ķermeni) pievienojiet VIVO ieraugu. Rūpīgi iesaiņojiet katlu lielā dvielī lai maisījums paliktu silts. Atstājiet rūgt uz 6-8 stundām siltajā vietā. Kad produkts sabiezē, atdzesējiet to ledusskapī un jūsu jogurts ir gatavs!



Vēl ātrāk un ērtāk pagatavot jogurtus jogurt pagatavošanas ierīcē vai multivārāmajā katlā, kuram ir programma "jogurts" vai "40 °С".


 Pagatavošanas instrukcija katlā 

Pagatavošanas instrukcija jogurta pagatavošanas ierīcē.
Pagatavošanas instrukcija multivāramā katlā

Sastāvdaļas


Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium lactis

Baktēriju skaits flakonā ir pietiekams, lai garantētu 3 litru piena rūgšanu (ierauga lietošanas termiņa beigās).




 Dabīgs jogurts bez piedevām

 Normalizē gremošanu

 Stiprina imunitāti

Jogurts – tas ir gards skābpiena produkts, kura labās īpašības ir atzītas visā pasaulē. Jogurta ierauga sastāvā ietilpst dzīvo laktobaktēriju kultūras, tostarp Lactobacillus bulgaricus – bulgāru nūjiņa. Tieši šo probiotisko kultūru Iļja Iļjičs Mečņikovs, slavenais krievu zinātnieks un Nobela prēmijas laureāts, uzskatīja par pamatlīdzekli pret novecošanos un cilvēka organisma pašsaindēšanos.

Iespējams pielietot bez raudzēšanas
Pieaugušiem un bērniem sākot ar 6 mēnešiem.

Jogurts ātri remdē bada un slāpju sajūtas. Tas palīdz organismam atjaunot spēkus un enerģiju. Mājas jogurts pārsteidz ar savu svaigo skābpiena garšu, kas patīk gan pieaugušajiem, gan bērniem. Vitamīni, neaizstājamās aminoskābes, minerāli, tostarp kalcijs, kas visi ir jogurta sastāvā, padara to par svarīgu veselīgas ēšanas elementu visai ģimenei. Jogurta baktērijas rada nosacījumus, kas ir nelabvēlīgi slimību izraisošo mikroorganismu izdzīvošanai, pazemina kuņģa-zarnu infekciju un gremošanas sistēmas traucējumu attīstības riskus. Jogurts normalizē zarnu trakta motoriku, paātrina vielmaiņu, sekmē toksīnu izvadīšanu no organisma. Dzīvā jogurta ikdienas lietošana sekmē ne tikai veselīgas mikrofloras uzturēšanu, bet arī imunitātes nostiprināšanos.

Jogurta pagatavošanai izvēloties pienu ar pazeminātu tauku saturu, Jūs iegūsiet diētisku mazkaloriju produktu.

Glabāšanas nosacījumi un derīguma termiņš


Ledusskapī (+2..+8 temeratūrā) - 12 mēneši.
Vēlamies atzīmēt, ka ilgtermiņa novērojumi ir parādījuši ieraugu augstu stabilitāti temperatūras svārstībās uzglabāšanas un transportēšanas laikā.

Piezīme: HTML apzīmējumi neatbalstās! Izmantojiet parastu tekstu.
Aizsardzības kods

Tagi: jogurts, vivo